Brandtätning Uppsala

Brandtätning Uppsala

En väl genomförd brandtätning är avgörande för skyddet av liv och egendom. Vi utför brandtätning i Uppsala som förhindrar skador och motverkar snabb spridning av rök och eld när en brand har uppstått.

Isolera spridningen av eld, rök och gas

Brandtätning genomförs för att blockera spridningen av eld, rök, gaser och vatten mellan olika sektioner av en byggnad. Det är en väldigt viktig roll av brandskyddet och arbetet med att förhindra att en eldsvådas möjligheter att sprida sig till andra delar av en fastighet.

Genom att säkerställa att svaga punkter som genomföringar, dörrar och fönster är korrekt tätade kan eld- och rökskadorna effektivare isoleras, vilket både skyddar byggnaden och förlänger utrymningstiden. Det försvårar även spridningen av vatten och gasläckor.

Kontrollera brandsäkerheten regelbundet

Det är viktigt att komma ihåg att det huvudsakliga ansvaret för att uppfylla brandkraven ligger hos fastighetsägaren. Regelbundna kontroller och fackmannamässiga förbättringar av brandtätningen är nödvändig för att upprätthålla en hög säkerhetsnivå. Vi på Fogfixarn är experter på brandsäkerhet och hjälper dig som fastighetsägare eller annan ansvarig med er brandtätning i Uppsala.

Vi hjälper dig med brandtätning i Uppsala

Vår kunniga personal utbildas kontinuerligt av brandkonsulter och har bred erfarenhet inom brandtätning i Uppsala. Efter utfört arbete får du självklart även en detaljerad dokumentation av det arbete som utförs, vilket ger en tydlig överblick och trygghet för dig som kund.

Kontaktformulär

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Brand & Fogteknik sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.

    Anlita Fogfixarn om du behöver hjälp

    Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med brandtätning i Uppsala!