Estetisk fog

Estetisk fogning

Estetisk fog används ofta inomhus och på andra ställen där det är extra viktigt med ett noggrant och prydligt resultat. En skickligt utförd estetisk fogning ger inte bara ett snyggare resultat, det gör också att din fog håller längre.

Estetisk fog för fönster och badrum

Estetisk fog är den typ av fog som ska dölja glipor och sammanföra två material. Det används alltså till bland annat fönster, foder, bänkar och våtrum – i hemmet, i restaurangköket eller i olika offentliga inomhusmiljöer.

Denna typ av fog har både ett funktionellt syfte och ett estetiskt. Estetisk fog kräver ett mycket noggrant jobb för ett vackert resultat, samtidigt som det fortfarande ska funka felfritt för att exempelvis täta fönster i hemmet eller foga samman kakel i ett badrum utan att riskera glipor och framtida fuktskador.

Estetisk fog inför besiktning

Vi utför ofta estetisk fogning dagen innan besiktning för ett perfekt resultat. I inomhusmiljö syns ett slarvigt jobb väldigt tydligt, så för att få ett bra resultat krävs duktiga och erfarna hantverkare. Fogfixarn är ett auktoriserat fogföretag med lång erfarenhet i branschen – så du kan vara trygg med att jobbet alltid blir korrekt och noggrant utfört.

Till skillnad från murbruk och fogning av fasad så har du vanligtvis större valfrihet i val av färg och material. Vi hjälper dig gärna med att reda ut vilket material som ska användas och hur fogningen bör utföras för bästa möjliga resultat till ditt hem eller företag.

Kontaktformulär

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Brand & Fogteknik sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.

    Anlita Fogfixarn om du behöver hjälp

    Kontakta oss om du är i behov av estetisk fog så hjälper våra erfarna hantverkare dig!