Brandsäkerhet i flerbostadshus

Brandsäkerhet i flerbostadshus

Eftersom många människor bor eller rör sig i flerbostadshus och företagslokaler är det livsviktigt att säkerställa att fastigheten är brandsäkrad. Även en liten brand kan leda till förödande skador och som ansvarig för brandsäkerheten i ett flerbostadshus, en bostadsrättsförening eller ett företag måste du följa de regler och föreskrifter som tagits fram för att skydda människor och egendom.

Vi på Fogfixarn är experter inom brandsäkerhet i såväl flerbostadshus som för bostadsrättsföreningar och företag. Vi erbjuder effektiva lösningar för att minimera brandrisker och skydda boende, fastighet och egendom.

Brandsäkerhet för företag och bostadsrättsföreningar

Brandsäkerhet i flerbostadshus är reglerat av olika föreskrifter och lagar för att säkerställa en trygg och säker boendemiljö. En betydande del av ansvaret för säkerheten ligger på bostadsrättsföreningen och fastighetsägaren, vilket bland annat innefattar att säkerställa att det finns lämpliga brandskyddsanordningar och att de underhålls på rätt sätt.

Fogfixarn hjälper dig säkerställa korrekt brandskydd och öka säkerheten i ditt flerbostadshus/bostadsrättsförening eller företag. Vi kan bland annat:

 • Installera brandvarnare, brandsläckare och andra grundläggande åtgärder.
 • Utföra brandisolering, brandtätning och brandavskiljning
 • Tillhandahålla dokumentation och information kring utförda åtgärder och brandsäkerheten
 • Regelbundet kontrollera att allting fungerar som det ska
 • Åtgärda eventuella fel

Vi säkerställer din trygghet

Fogfixarn är din trygga partner när det kommer till att säkerställa brandsäkerhet och trygghet. Tack vare vårt breda utbud av förebyggande tjänster inom brandsäkerhet hjälper vi dig både med att upptäcka problemen och med att åtgärda dem. Vi har koll på de regler och lagar som måste följas för företagslokaler, bostäder och gemensamma utrymmen i ett flerbostadshus, och hjälper fastighetsägare, företagare och bostadsrättsföreningar att öka säkerheten för alla som vistas i lokalerna.

Kontaktformulär

  Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Brand & Fogteknik sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.

  Anlita Fogfixarn om du behöver hjälp

  Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan öka brandsäkerheten i din bostadsrättsförening eller fastighet!