Brandfog, brandavskiljning

Brandavskiljning

Upptäck den ledande expertisen inom brandsäkerhet hos Fogfixarn. Vi specialiserar oss på brandfog, brandavskiljning och skapande av brandsäkra konstruktioner enligt Boverkets byggregler för brandskydd.

Säkra din fastighet med brandfog

Vår expertis sträcker sig till att säkerställa optimal brandavskiljning genom noggrant applicerade brandfogar. Med precision och efterlevnad av de senaste brandskyddskonstruktionerna ser vi till att din fastighet uppfyller Boverkets byggregler för brandsäkerhet.

Brandsäkra ditt hus med effektiva brandväggar

Fogfixarn bygger brandavskiljande väggar, fogar samman dessa med brandfog samt monterar dörrar och fönster som uppfyller Boverkets krav. Vi har stenkoll på vilka regler som gäller och hur allt ska byggas och monteras för bästa möjliga brandavskiljning i ditt hem, bostadshus, kontor eller större fastighet.

Vill du prata brandfog eller behöver du väggar, dörrar och fönster anpassade för brandavskiljning? Vi hjälper dig i Mälardalen och stora delar av Mellansverige.

Vi kan även hjälpa dig med ljudtätning, fasadfogning och brandtätning.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontaktformulär

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Brand & Fogteknik sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.

    Anlita Fogfixarn om du behöver hjälp

    Behöver du väggar, dörrar och fönster anpassade för brandavskiljning? Kontakta oss så berättar vi mer!