Brandisolering

Brandisolering

Brandisolering är en avgörande del av brandskyddet och syftar till att skydda både människor och byggnad från onödiga skador under en brand. När Fogfixarn utför brandisolering använder vi högkvalitativa material och avancerade tekniker för att skapa effektiv, brandsäker isolering som möter de viktiga krav och föreskrifter som måste följas.

Brandsäker isolering skyddar liv och egendom

Våra tjänster inom brandisolering omfattar bland annat isolering av bärande stålkonstruktioner, brandtätning av kanaler samt skydd av brandceller och brandavskiljande konstruktioner. Vi använder moderna och certifierande material som tätar och förhindrar överhettning samt spridning av brand och rök.

Exempelvis gör vi inklädnad av stålkonstruktioner, vilket är en livsnödvändig åtgärd vid brand. Utan brandisolering riskerar hela eller delar av en byggnad att rasa ihop fortare under en brand när stålet snabbt blir överhettat. Med brandsäker isolering av bärande väggar och konstruktion ges längre tid för evakuering och släckinsatser, vilket kan rädda både liv och egendom.

Brandisolering i Mellansverige

Är du i behov av brandisolering i din fastighet? Vi identifierar dina behov och hjälper dig med brandsäker isolering för små och stora projekt. Vi samarbetar med tillförlitliga leverantörer av brandskyddsmaterial och vet vilka krav som måste uppfyllas för att göra din fastighet och isolering pålitlig. Kontakta oss så berättar vi mer om brandisolering och våra övriga tjänster i Mälardalen och stora delar av Mellansverige.

Kontaktformulär

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Brand & Fogteknik sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.

    Anlita Fogfixarn om du behöver hjälp

    Kontakta oss så berättar vi mer om brandisolering och våra övriga tjänster!