Fogrenovering

En fog kan spricka eller släppa av många olika anledningar. Våra erfarna hantverkare utfärdar fogrenovering och åtgärdar dina problem när du behöver hjälp.

Därför behövs en fogrenovering

Det finns många anledningar till varför en fastighet behöver ny fogning. En fog blir till slut gammal och sättningar i byggnader eller andra oväntade rörelser kan göra att fogen släpper, spricker eller helt enkelt är estetiskt ful. Dessutom påverkar såklart sol, väder och vind – inte minst när fogen redan börjat släppa.

En fogrenovering av fasad eller fog i prefab gör att fogen återställer sin funktion och sitt verkningsområde. Att ha en hel, tät och kontrollerad fog är viktigt för att ytterligare skador inte ska uppstå och din fastighet ska vara i fortsatt gott skick. Dessutom kan tätning och fogrenovering leda till mer energisnåla hus!

Fogrenovering kan också vara nödvändig om fogmassan eller de material som tidigare använts innehåller otillåtna ämnen. 

Fogrenovering i Mälardalen

Fogfixarn hjälper dig med fogrenovering i Mellansverige. Vi hjälper dig också gärna med att kontrollera ifall din fastighet snart kommer behöver fogrenovering, så att du kan undvika problemen innan de uppstår.

Är du i behov av en fogrenovering eller har frågor? Kontakta oss så hjälper dig vidare. Förutom Mälardalen kan vi också utföra större jobb i bland annat Örebro, Norrköping, Linköping och Stockholm. Välkommen!

Kontaktformulär

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Brand & Fogteknik sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.

    Anlita Fogfixarn om du behöver hjälp

    Är du i behov av en fogrenovering eller har frågor? Kontakta oss så hjälper dig vidare.