Fasadfogning

Fasadfogning

En stark och hållbar fogning är lika viktig i nybyggen som i äldre hus. Vi utför fasadfogning till både nyproduktion och ROT-projekt och fogar till bland annat betongelement, tegel, plåt och glasfasader.

Mjukfogning för betongelement

Fasadfogning är i huvudsak förknippat med betongelement och mjukfogningen mellan dessa. Mjukfogning för betongelement är mycket konstruktionskrävande eftersom ett betongelement rör sig och måste ha utrymme att göra det.

Därför är det väldigt viktigt att fogningen utförs av auktoriserade och kunniga hantverkare som är vana vid att hantera mjukfogning av betongelement och fasadfogning med olika material.

Generellt avråds målning av fasadfogar då färgen inte kan ta upp samma rörelse som fogmassan och därför lätt spricker och skapar ett oönskat utseende.

Fasadfogning i Eskilstuna och Mälardalen

Fogfixarn är ett auktoriserad fogföretag med över 30 års erfarenhet. Vi sköter din fasadfogning för nyproduktion och renovering, och säkerställer att din fogning sker med rätt material och fogmassa för rätt ändamål. Vi utför fasadfogning för bland annat bostadsrättsföreningar i Mälardalen med omnejd.

Kontaktformulär

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Brand & Fogteknik sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.

    Anlita Fogfixarn om du behöver hjälp

    Har du frågor eller behöver hjälp med din fasadfogning? Kontakta oss så berättar vi mer!