Om Fogfixarn Brand & Fogteknik

Om oss

Vi på Fogfixarn Brand & Fogteknik är auktoriserade och med i Fog och Brandskyddsföretagen (FB) och har jobbat i över 30 år i branschen. Vi arbetar med att förbättra kvaliteten på våra arbeten samt stärka vårt miljöarbete.

Vår kundkrets är kommunala och industriella byggprojekt samt bostadsföreningar. Dessa hjälper vi med mjukfogning, brandtätning, fogrenovering samt lättare byggjobb. Vi samarbetar med våra kunder och löser problem tillsammans, som ett team. Vi är kända för vår goda service och goda kvalitet på arbeten, även att vi gör det där lilla extra.

Fog och Brandskyddsföretagen
Interiör från Fogfixarns kontor

Fogfixarn är utsedda till Gasellföretag 2019 och 2020

Sverige behöver tillväxt och Sveriges entreprenörer behöver inspiration, praktisk kunskap och goda förebilder. Därför utser Dagens industri de snabbast växande företagen i Sverige till Gasellföretag, och har gjort sedan år 2000.

Gasellundersökningen rankar Sveriges mest framgångsrika företag i 21 län. Undersökningen bygger på företagets fyra senaste årsredovisningar. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag.

På Di Gasell-utdelningen (191015) i Linköping deltog
Mikael Örn (th), vd och Emil Ikonen.