Brandtätning Västerås

Brandtätning Västerås

Korrekt brandtätning spelar en avgörande roll i skyddet mot brand, eftersom det förhindrar snabb spridning av eld och rök och därmed minska risken för skador. Fogfixarn arbetar med brandtätning i Örebro och stora delar av Mellansverige, och vi hjälper dig att skydda din fastighet.

Skydda egendom och underlätta utrymning

Brandtätning handlar om att täta de svagaste punkterna på en vägg, där eld, rök, gas och även vatten annars effektivt kan spridas till andra delar av fastigheten. Dessa punkter är exempelvis dörrar, fönster och genomföringar. När dessa tätas försvåras spridningen mellan olika byggnadsdelar, vilket både skyddar byggnaden och förlänger utrymningstiden. När vi brandtätar din fastighet i Västerås får du alltså inte bara ökat skydd mot spridning av själva elden, utan även av röken samt gas och vatten vid en läcka.

Fastighetsägarens roll i att säkerställa brandsäkerheten

Att säkerställa att brandkraven uppfylls är fastighetsägarens ansvar. Det innebär bland annat att kontrollera fastigheten regelbundet och åtgärda otillräcklig tätning. Tätningen måste utföras på ett fackmannamässigt sätt för att brandkraven ska vara uppfyllda.

Är du i behov av brandtätning i Västerås?

Fogfixarn hjälper dig med brandtätning i Västerås och säkerställer att din fastighet är trygg att vistas i. Efter utfört arbete får du självklart tillgång till fullständig dokumentation av jobbet. Vår personal utbildas kontinuerligt av brandkonsulter och har lång erfarenhet av brandtätning och brandsäkring.

Kontaktformulär

    Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Brand & Fogteknik sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.

    Anlita Fogfixarn om du behöver hjälp

    Är du i behov av brandtätning i Västerås? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!